Header

Het Streek College

Op Het Streek gaat het je lukken!

Het Streek College

Naar de website
Ben jij iemand die graag iets maakt, iets regelt, of mensen helpt? Dan zoeken wij jou! Of je nu een advies voor praktijkonderwijs hebt of een vmbo-bbl, kbl of mavo advies; op Het Streek College vinden we altijd een plek die bij je past. Wij bieden je uitstekende begeleiding bij het leren en je kan bij ons heel veel verschillende richtingen kiezen. 

Agenda

25-09-2024 | 18.00 - 21.00 uur

Scholenmarkt

Uw kind gaat naar de middelbare school! Welke school past het beste bij hem of haar? Ontdek het op de scholenmarkt. Speciaal voor ouders van groep 7 en 8. 

Locatie: Pallas Athene College.


15-11-2024 | 16.00 - 20.00 uur

Open dag

Bezoek de open dag van Het Streek College en Het Streek Lyceum op vrijdag 15 november van 16.00 - 20.00 uur. Ontdek alles over onze scholen. 

27-11-2024 | 14.30 - 16.30 uur

Open lessen Het Streek College

Kom kennismaken met Het Streek College! Je bent welkom bij onze Open Lessen! Meld je wel even aan

22-01-2025 | 14.30 - 16.30 uur

Open lessen Het Streek College

Kom kennismaken met Het Streek College! Je bent welkom bij onze Open Lessen! Meld je wel even aan.
19-03-2025 | 14.30 - 16.30 uur

Open lessen Het Streek College

Kom kennismaken met Het Streek College! Je bent welkom bij onze Open Lessen! Meld je wel even aan.

Het Streek

Het Streek College

Ben jij een echte maker? Ben je creatief, werk je graag met gereedschappen en ben jij iemand niet bang is om een klus aan te pakken?

Ben jij een regelaar? Ben jij altijd leuke ideeën aan het bedenken? Laat je jouw talent in organiseren graag zien in allerlei verschillende praktijksituaties?

Ben jij een helper? Kan jij je goed inleveren in een ander? Houd je van het zorgen voor mensen?

Kies dan voor Het Streek College! Wij zoeken makers, regelaars en helpers!

Er is altijd een richting die bij je past!

We hebben namelijk meerdere profielen. Je kan kiezen voor:
• Techniek (Bouwen, Wonen & Interieur en Produceren, Installeren & Energie); voor de échte makers.
• Dienstverlening & Producten; voor als je een echte regelaar bent.
• Zorg & Welzijn; voor de échte helpers.

Al in de brugklas maak je kennis met al onze praktijkafdelingen. Wel 4 uur in de week ga je ontdekken of jij een maker, een regelaar of een helper bent. Zo leer je bij ons precies wat je later wil gaan doen. Helemaal klaar voor de toekomst dus.

Theorievakken

Natuurlijk krijg je ook de theorievakken als Nederlands, Engels en wiskunde en creatieve vakken als beeldende vorming, drama en muziek. Natuurlijk zijn dat nog niet alle vakken. Ook organiseren we veel activiteiten om jouw schooltijd nóg leuker te maken!

‘’Samen leren, samen leven’’

Start je op Het Streek College? Dan krijg je uitstekende begeleiding bij het leren. Jouw mentoren en vakdocenten laten je niet zwemmen, maar geven jou de ondersteuning die je nodig hebt! Je krijgt veel les op je eigen brugklasafdeling. In de buurt van je klasgenoten en je vrienden. Dat geeft een vertrouwd gevoel!

Op Het Streek College hebben we écht oog voor elkaar. We leren jou en je ouders goed kennen. Je kan met al je vragen bij ons terecht en zijn altijd bereid je te helpen met je mee te denken. We werken hard en leggen de lat hoog. Dit alles doen we met veel gezelligheid in een fijne sfeer. Of je nu kiest voor onze mavo, instroomt in kbl of bbl of start in het Praktijkonderwijs. Samen zorgen we ervoor dat het jou gaat lukken.